Yamato

Alltså, vilken föreställning! Underbart häftig! Såg i tidningen att Yamato- the drummers of Japan skulle komma till stan och kulturfestivalen. Har inte hört dom, men en gång i Sydkorea på en restaurang hört en trumkonsert och det var enormt.

Eftersom vi på skoj har en kulturförening i vårt ska granngäng så ringde jag och sa att nu har vi ett nytt evenemang för kulturföreningen! Vi ska på trummfest. Så vi åkte in med Sören och Kerstin till Gustav Adolfs torg där man gratis kunde lyssna på denna fantastiska grupp. Det var fullt med folk på torget. Och det var inga småtrummor vi pratar om... Det var värstingtrummor. Fattar inte hur man får hit dessa enorma trummor. Hur som helst, med en elegans som bara japaner kan- blev det som en vacker dans, med trummor som slår som hjärtslag-rätt in i bröstet! Gruppen med 5 killar och 5 tjejer hade också humor och skojade med publiken. Fick med sig publiken på att applådera i takt osv. För er som inte var där. Stackars er...

  
Remember personal info?

Emoticons / Textile

För att förhindra spamkommentarer så krävs att du svarar på ovanstående fråga
 

  (Register your username / Log in)

Notify:
Hide email:

Small print: All html tags except <b> and <i> will be removed from your comment. You can make links by just typing the url or mail-address.