Lite av varje i morgontidningarna...

"Rött kort för de nya moderaterna" skanderar 12 kristdemokrater på Brännpunkt Svd idag . Noterar att det är 11 män och 1 kvinna! Skribenterna vill att vi ska bli mer blåa i alliansen men också i kristdemokraterna. Själv tror jag inte svenskarna vill ha revolution utan att vi reformerar systemen efter att noga övervägt olika alternativ. Att regeringen inget gjort vad gäller arbetslinjen är ju helt fel. Vi har tagit stora reformer inom a-kassan men även andra förslag. Kristdemokraterna har tagit ställning för en allians för Sverige. Det är inte en vänster regering. Vill vi ha fortsatt mandat efter valet 2010 ska vi nog gå ett steg framåt i taget. Om det blir en sosseregering nästa gång har vi kanske hunnit fyra steg framåt och går sedan åtta bakåt. Vem tjänar på det? Inte alla svenskar som inser att vi behöver göra förändringar men som ändå tycker att mycket är bra i Sverige och som man värnar om. Nej kära vänner. Det är bra att alliansen står för de små stegens politik. Det tjänar vi på i längden! De stegen kommer vi att fortsätta ta även efter 2010 om vi gör förändringar som har folkligt stöd och som ger oss ett gott företagsklimat med stabilitet på arbetsmarknaden.

Blir glad när jag ser att VD för Viking line berättar att de inte dumpar avfallsfatten ute i Östersjön. Tack!

Sloggi underkläder har gjort bort sig. De uppmanar på nätet killar och tjejer att lägga ut sig själva på nätet i underkläder. Den som vinner kan bli modell! Ingen bra ide att lägga ut sig själv med sådan bild på nätet. Skärpning Sloggi!

  
Remember personal info?

Emoticons / Textile

För att förhindra spamkommentarer så krävs att du svarar på ovanstående fråga
 

  (Register your username / Log in)

Notify:
Hide email:

Small print: All html tags except <b> and <i> will be removed from your comment. You can make links by just typing the url or mail-address.