Jag tog mig lite ledigt...och for till Nice

Eftersom jag vet att det snart drar igång med hysteriskt tempo så fick jag med mig maken på en weekend till Nice. Sverige i all ära, men när kylan satt in så längtade man tillbaka till värmen. Och för att få några dagar tillsammans med en man som jobbar jämt så bestämde vi slutligen att vi skulle någonstans i Provence, som vi älskar. Enklast med lite tid var ju att bara ta sig till Nice. Så vi bestämde oss för det. Vi bokade med Sterling och bokade ett hotell via nätet. Maken weinade, som barnen säger, över flygbolaget. Det är ju så trångt i dom där flygen, osv. Förr kallade vi bolaget Sterting always, men nu sa jag att det är helt ok. Vi sätter oss på flyget torsdag morgon den 6 sept. Vi är irriterade för vi hade bokat platser bredvid varandra men nu förflyttats till olika platser. Varför förstod vi snart: Precis innan flyget ska gå så kommer Drottningen in, med några personer i sällskap! Så nu får vi väl kalla det Royal Airline. Jag hade trott att de alltid åker i eget flyg- men förstår nu att så inte är fallet.

För övrigt var Nice helt ok med 25 graders värme. Vi åkte en kväll och tittade på minnesutställningen av Grace Kelly i Monte Carlo, som jag läst om i en skvallerblaska. Trodde det skulle vara lite grejer och ta ca 1 timme. Men hjälp- det var hur mycket grejer som helst. Hennes man Prins Rainer har sparat alla hennes dräkter, väskor, hattar mm. Sedan var det filmer från privata arkiv mm. Och vilka foton. Vacker som bara den på alla kort.

  
Remember personal info?

Emoticons / Textile

För att förhindra spamkommentarer så krävs att du svarar på ovanstående fråga
 

  (Register your username / Log in)

Notify:
Hide email:

Small print: All html tags except <b> and <i> will be removed from your comment. You can make links by just typing the url or mail-address.