Nu är det igång igen...lite av varje om nya tekniken

Kom hem från Nice i måndags. For till Bryssel på tisdag morgon för EPP working group. Vi behandlade ett dokument om Skattekonkurrens som var mycket spännande. Vi hade rejäla diskussioner, om olika skattefrågor. Ska ta ett dokument senare i nov.

Häromdagen ringde en tjej som jobbar med marknadsundersökningar. Skulle göra något för Operan. Hon hade googlat runt och kommit till min blogg och tyckte jag passade perfekt...Ja, vi lever i en ny värld... Sedan hände samma dag att det kom ett mejl från en kompis - det stod jag har anmält dig som min vän - det var någon sån här sida ni vet....typ facebook antar jag men denna hette ..wyne. Jag anmälde mig lite trevande, tänkte hur kommer jag i kontakt med kompisen...man skulle kryssa i alla länder man varit i. Det blev många...Idag kom det ett mejl från en som lagt in mig som sin kompis! Hallå, vad är detta. Ska någon bara göra mig till hans kompis. Vilt främmande person från annat land.Är det så det funkar???Ursäkta jag är verkligen naiv...

Var igår ner till Ystad på ett seminarium om svensk integrationspolitik som kd lokalavd anordnat. Min uppgift var att berätta om regeringens integrationspolitik. Medverkande var också repr från Lugna Gatan i Malmö, forskare från Växsjö univ, Ystadsallehandas chefredaktör och sedan kändisen "Dallas", som arbetar med ungdomar i Rosengård. Vi hade en lugn och sansad debatt. Framförallt frågade vi oss- vad gör att vi har så svårt med integrationsarbetet i Sverige?

Kom tillbaka till Sthlm idag (med fakirexpressen 6.45)och har jobbat på riksdagen. Träffat ordf och ombudskvinnan i distriktet bla. Nu ska jag hem och se vad som hänt hemma. Det springer hantverkare hit och dit där. Vi renoverar en liten gästtoa och tapetserar om i killarnas rum. De är inte barn längre...

  
Remember personal info?

Emoticons / Textile

För att förhindra spamkommentarer så krävs att du svarar på ovanstående fråga
 

  (Register your username / Log in)

Notify:
Hide email:

Small print: All html tags except <b> and <i> will be removed from your comment. You can make links by just typing the url or mail-address.