Hänt i veckan...och riksdagen är igång

Tiden går så fort så fort...först lite ditt och datt. Vår gästtoa blev jättefin...och killarnas tapeter. Fototapet bland annat, som är modernt. Bild av New York förstås. Vi hade surströmmingsskiva i lördags. Jag hade också Västerbottenpaj samt kantarellwrap som tillbehör, glass med hjortronsylt samt kaffe och choklad som jag köpt i Bryssel...

Nu till de mindre triviala sammanhangen- riksdagens öppnande och alliansens dag i måndags. Alliansdagen flöt på bra. Våra partier håller ihop och vi har trevligt tillsammans. Kvällens fest på Berns var trevlig på alla sätt. En god asiatisk tallrik och trevligt folk. Såg PJ Linder och Maria Abrahamsson från SvD. Pratade med Totto, som alla säger dvs Sven Otto Littorin och hans brorsa Sverker som är kd partist. JAg och maken avslutade med lite dansande till bra musik. Lennart Sacredeus med fru stuffade runt med oss.

Riksdagens öppnande var som vanligt, förutom att vi hade andra än kristna präster i kyrkan. Vet inte riktigt vad jag tycker i frågan faktiskt...efter öppnandet minglade vi igen. Sedan åt vi med riksdagskompis och man på Naglo innan Operans Cosi fan tutte. Ja, även det var ju annorlunda kan man säga. EN modern uppsättning som alla hade väldigt delade meningar om efteråt! Men duktiga var dom att sjunga. (Drottningen hade en fantastisk blus på kvällen i någon vit chiffong(tror jag) med häftig skärning )

Sen kväll igen.

  
Remember personal info?

Emoticons / Textile

För att förhindra spamkommentarer så krävs att du svarar på ovanstående fråga
 

  (Register your username / Log in)

Notify:
Hide email:

Small print: All html tags except <b> and <i> will be removed from your comment. You can make links by just typing the url or mail-address.