Aresenal- Manchester United

Ja, så har jag då varit på min första och kanske sista Premier League match! Hur det kommer sig? Ja, vår sporttokige son fyller 20 och vi funderade på vad han mest av allt skulle vilja ha. Jo, en fotbollsmatch i London med två stora lag. Och till slut fick maken tag på biljetter och vi for i helgen till London. Vilken stämning- hela fotbollsarenen-Arsenals hemmaarena var fylld. 60 000 personer! Och allt flöt på lugnt och stilla, tack och lov. Det var en otroligt spännande match och den slutade 2-2. Arsenals sista mål gjordes i förlägning vilket skapade lyckostämning. Vi satt bland en massa Arsenal fans, så det fanns ju bara ett lag att heja på om man säger så. Kul var det i alla fall. En annan som inte hållt på med sport sedan tonårstiden.(då var jag med i skolans sprinterlag- men med min migrän som kom alltmer i tonårstiden så funkade inte det att fortsätta i samma omfattning. Nu minskar migränen med åldern-så nu får jag försöka tagga upp. Faktum är att jag nu börjat åtminstone i riksdagens gym efter instruktioner från riksdagens friskvårdskonsulent Yngve. Jag och Rosita tränar minst en gång i veckan har vi lovat oss. En bra början på ett nytt hälsosammare liv!)

Nu ska jag packa för att åka till Mellanöstern på studieresa. Vi är en från varje parti som ska åka ner. Får se om jag orkar blogga under resan...

  
Remember personal info?

Emoticons / Textile

För att förhindra spamkommentarer så krävs att du svarar på ovanstående fråga
 

  (Register your username / Log in)

Notify:
Hide email:

Small print: All html tags except <b> and <i> will be removed from your comment. You can make links by just typing the url or mail-address.