Schysta kampanjen

Jag så har då partiets två kampanjveckor med temat " Ett schystare Sverige" avslutats. Själv var jag ju första veckan i Israel och Palestina. Jag hoppas på en schystare framtid där. Men om jag kan bidra till detta vet jag inte. Men alla som kan- bör försöka göra något för ökad dialog. I denna vecka har jag hunnit med att besöka: Upplands Väsby i måndags. Torsdagkvällen talade jag i Trollhätttan. Fredagkvällen på Stockholms höststämma och igår lördag på Gävleborgs höststämma. I Trollhättan talade jag om vad partiet gör för en schystare värld i regeringsställning, i Sthlm om det ökade ungdomsvåldet och behovet av en schyst civilkuragelag och i Gävleborg om en schystare arbetsmarknad. Idag har jag försökt dra ner tempot en aningen.

På onsdag kommer det bli ett intressant seminarium i riksdagen om Mellanöstern och på torsdag deltar jag i Kvinna till Kvinnas seminarum om FN deklarationen 1325. Den som säger att kvinnor måste involveras i fredsarbete och i fredsförhandlingar.

Annars blir det mest internt partiarbete och det vanliga riksdagsarbetet under veckan som kommer. På onsdagkväll är arbetsmarknadsutskottet inbjudna på middag till Nyamko Sabuni i Rosenbad. Jag antar att vi får lite mer information om handlingsplanen mot våld mot kvinnor som regeringen tog i veckan som gick.

  
Remember personal info?

Emoticons / Textile

För att förhindra spamkommentarer så krävs att du svarar på ovanstående fråga
 

  (Register your username / Log in)

Notify:
Hide email:

Small print: All html tags except <b> and <i> will be removed from your comment. You can make links by just typing the url or mail-address.