Artikel i SvD

Är idag intervjuad i Svenska Dagbladet vilket generat många glada tillrop. Det är kul- från både äldre och yngre och från moderater, folkpartister och våra egna kristdemokrater.

Annars är det många anti-feminister som triggas igång när man kallar sig feminist. Det är tydligen oerhört provocerande, vilket är intressant i sig. En bloggare som väl är kdu are vad jag förstår är dock negativ till artikeln. Förslaget om "varannan herrarnas" istället för "varannan damernas" tas bokstavligt som att jag vill att bara kvinnor ska komma in i riksdagen. Men då är det ju inte jämställt! Så självklart är det snarare ett tankemönster jag är ute efter. Och att kvinnorna kan få "bjuda upp till dans", på sina villkor . Och jag vill ju tro att alla distrikt har kompetenta -både kvinnliga och manliga kandidater till olika poster. Vad är vi annars för parti, om det bara finns kompetenta män. Då kanske vi gör något fel...

  
Remember personal info?

Emoticons / Textile

För att förhindra spamkommentarer så krävs att du svarar på ovanstående fråga
 

  (Register your username / Log in)

Notify:
Hide email:

Small print: All html tags except <b> and <i> will be removed from your comment. You can make links by just typing the url or mail-address.