Hänt i veckan...

Tiden går nu mot advent. Har som tur var hunnit baka lussebrödet i helgen. Det ska tas fram till adventsfikat på söndag.

Jag var i Malmö i måndags och besökte Almi för att höra hur de arbetar för att få fler att starta eget. Vi hade senare på kvällen ett evenemang med Kvinnoförbundet Skåne där Almi´s VD talade bland annat och därefter talade jag om bättre villkor för kvinnors företagande men också om vad regeringen gör för närvarande för att öka företagandet. Dom blev lite förvånade att vi även hade män med i kvinnoförbundet eftersom det var två män med på samlingen. Men vi har cirka 5 procent manliga medlemmar tror jag. Veckan springer på och timmarna verkar inte räcka till för möten,seminarier, kvinnoträffar, alliansgrupp i utskottets möten, EU nämnd, handelskammaren, utskott, votering, Q-sam, gruppmöten, vaccination, gymmet  mm står det i almanackan denna vecka. Och sedan vet jag inte om jag hinner klämma in mötet hos Afrikagrupperna i morgon också ang HIV/Aids inför Aidsdagen på lördag.

Annars är de stora politiska händelserna också viktiga att följa. Försöker följa Annapolismötet. Man kan bara be en stilla bön om att det ska gå framåt mot fred i regionen. Ingen kommer att få allt, men det måste gå framåt för att stabilisera regionen. Kanske kan Sverige bidra på något sätt. Det ska jag debattera i kammaren på tisdag den 4 dec.

  
Remember personal info?

Emoticons / Textile

För att förhindra spamkommentarer så krävs att du svarar på ovanstående fråga
 

  (Register your username / Log in)

Notify:
Hide email:

Small print: All html tags except <b> and <i> will be removed from your comment. You can make links by just typing the url or mail-address.