Första advent

Nu har vi firat första advent. Vi hade adventsfika hemma hos oss. Vi blev ca 80 personer! En härlig blandning av gamla och nya vänner. Och jag och maken hade bakat ungefär 13 olika sorter. Jag bakade fem och maken åtta sorter. Cafébranschen kan ju vara något om man skulle sluta som politiker någon gång. Konstigt, men vi bakade bara i två dagar var. Vi var supereffektiva i köket.

Idag har jag varit med pappa till tandläkaren- han är så tafflig nu så han behöver lite stöd. Tänker på alla gånger han varit mitt stora stöd. Har idag också jobbat med vårt distrikts verksamhetsplanering för nästkommande år. Jag har också förberett interpellationsdebatt med Bildt till i morgon. Ska också vara med på Expressen TV i morgon också om våld mot kvinnor. Sedan måste jag prata lite med arbetsmarknadsutskottets kansli om mitt tal senare i veckan i Geneve. Jag ska tala för 127 parlamentariker från hela världen om Sveriges stöd för kvinnor i arbetslivet, när de får barn. Det blir flera olika temaområden. Men man vill att vi från Sverige ska tala om vår föräldraförsäkring. Vi är två från utskottet som åker ner på onsdag och kommer åter på lördag.

Idag kan du läsa en artikel som en från varje kvinnoförbund skrivit om FNs artikel 1325 som handlar om kvinnor i fredsarbetet i Göteborgsposten. Varför involveras inte fler kvinnor i EUs fredsarbete är vinkeln. http://www.gp.se/gp/jsp/Crosslink.jsp?d=114&a=386052

obs-jag har gymmat också. Jag känner mig SÅ duktig att jag verkligen gör det varje vecka.

  
Remember personal info?

Emoticons / Textile

För att förhindra spamkommentarer så krävs att du svarar på ovanstående fråga
 

  (Register your username / Log in)

Notify:
Hide email:

Small print: All html tags except <b> and <i> will be removed from your comment. You can make links by just typing the url or mail-address.