Miljöfrågan- kd mer radikalt

Nu skriver tidningarna att kd blir mer miljöradikalt. Det är bra tycker jag att vi slår mer på den strängen. Vi hade ju tidigt ett starkt engagemang i denna fråga. I början häcklades vi för detta och kallades visst för något i stil med "Luft och vindpartiet". Men vi har fått en jord att förvalta. Och om vi inte gör det har inte våra barn någon framtid. Vi måste förstås ändra vår livsstil allihop. Själv då? Ja,iIdag fick jag faktiskt hem något nytt- nämligen ett par miljövänliga kuddar! Jag hade beställt en ny gardin samt kuddar och filtar till soffan på övervåningen. Idag kom Anna, som bor nära oss och som har ett företag som syr upp på beställning, med leveransen och sa att jag som politiker förstås måste ha en miljökudde. Så istället för ett sammetstyg så har jag nu något bambutyg eller vad hon sa, som inte skövlar naturen och det är en naturligt grön färg som inte förstör naturen utan som är väldigt miljövänligt. Ja, det verkar ju vettigt... Så varför inte. De var lika snygga som de vi annars hade beställt. Så att vara miljövän är ju inte alltid så svårt som man kan tro. Man får börja i det lilla...

Så nu går partiet mot ett mer radikalt grepp. Det gillar jag. Vi kan vara blå i näringslivsfrågor, gröna i miljöpolitiken och röda i det sociala engagemanget. Så tycker jag. I nästa steg kanske partiet kan bli lite mer jämställdhetsradikalt, vem vet!!!

  
Remember personal info?

Emoticons / Textile

För att förhindra spamkommentarer så krävs att du svarar på ovanstående fråga
 

  (Register your username / Log in)

Notify:
Hide email:

Small print: All html tags except <b> and <i> will be removed from your comment. You can make links by just typing the url or mail-address.