Studenter på besök

Idag hade jag två unga tjejer från en gymnasieskola i Sollentuna på besök. De skriver ett arbete om hur politiken påverkar individen och tvärtom. Det var avancerade frågor om både stort och smått. De har intervjuat politiker från alla partier och det ska bli spännande att se vad de kommer fram till. Denise Rudberg som en av tjejerna heter gav mig också ett arbete som hon gjort där hon jämfört kristdemokraterna och vänsterpartiet vad gäller feminism. Hon tycker att vi är ganska lika(!) i mycket av våra politiska förslag men att vi kristdemokrater inte vågar kalla oss feministiska bara- ganska kul sammanfattning eftersom jag tycker likadant!

Nu har kanske flera ledamöter tagit påskledigt då det är plenifri vecka, och jag ska snart göra detsamma. Glöm inte att tänka på vad påsken handlar om-och gå gärna till någon kyrka och känn in budskapet. Det gör vi nog två gånger denna helg. Skärtorsdag kväll och långfredags förmiddag. Vi ska ha pappa och min svåger med barn hemma på middag på långfredag. Då ska det enligt maken vara ett "avskalat" bord och så blir det nog inkokt lax. Det sköter maken...skönt. Sedan är vi bortbjudna på påskafton och sen kommer granngänget på mat på påskdagen. Sedan ska vi vila på annandagen.... Ska bli härligt! Ska försöka hinna med lite långpromenader och en bok också. Och sist men inte minst, äldsta sonen kommer att bo hemma i påsk. Ja, han har flyttat hemifrån.Ja, det har jag inte berättat-för det är ju jobbigt. Jag vill att han ska ha det bra och bo själv, så det är inte det. (Han har en lägenhet i andra hand under ett halvår till att börja med. )Men jag går in på kvällen och kollar i hans rum-och tänker varje gång. Oj, vad tomt! Det ska bli mysigt att få vara tillsammans och äta frukost alla fyra i helgen...

Glad Påsk!

  
Remember personal info?

Emoticons / Textile

För att förhindra spamkommentarer så krävs att du svarar på ovanstående fråga
 

  (Register your username / Log in)

Notify:
Hide email:

Small print: All html tags except <b> and <i> will be removed from your comment. You can make links by just typing the url or mail-address.