"Med en rejäl frukost föds det fler pojkar"

"Med en rejäl frukost föds det fler pojkar". Ja så står det på DNs förstasida idag och det är inte ett första aprilskämt. Jag förstår nu varför jag har två söner. Tack DN!

Har idag lyssnat på Lenita Freidenvall på ett frukostmöte om genusperspektiv på Grundlagen. MEn ser också att hon är citerad i tidningen DN för en ny bok som hon och en till skrivit. "KVotering är inte alltid nödvändigt och aldrig tillräckligt". Det tycker jag sammanfattar det hela bra. Man måste ställa diagnos på landet som ska använda det, säger hon vidare. Ungefär så resonerade också jag när jag talade för ungdomar från östländer nyligen.

Chelsea Clinton  är inne på sitt hundrasextonde valmöte-rapporterar DN vidare. Intressant... Ska se om sönerna kan ta några valmöten framöver???!!!

Mari-Ann Krantz, ordf för fackförbundet Unionen slutar vid 60 års ålder enligt DN. "I höst vill jag kunna vara en bra farmor som hjälper till med att hämta på dagis" Säger hon till tidningen. Ok...är det pay-back time för barnen, eller Simply Guilt! Förstår inte varför vi kvinnor alltid har skuld för alla vi inte hinner med. Känner männen så???

  
Remember personal info?

Emoticons / Textile

För att förhindra spamkommentarer så krävs att du svarar på ovanstående fråga
 

  (Register your username / Log in)

Notify:
Hide email:

Small print: All html tags except <b> and <i> will be removed from your comment. You can make links by just typing the url or mail-address.