Almedalen

Nu ska jag stänga ner datorn och sova inför resa i morgon till Almedalen.

Måndag: Jag ska medverka semin med kvinnoförbundet kl 13.oo -15.00 på Lindgården,  ang Människohandel. Sedan ska jag medverka i Byggindustrin och Byggnads semin om arbetsolyckor och det ökade antalet dödsfall. Det äger rum 15.30-17.30 på Högskolan.

På tisdag åker jag hem för att titta till pappa och sedan åter igen. Han var verkligen bättre idag, men får vara kvar för vidare rehabilitering.

På onsdag ska jag träffa chefer för byggindustrin på lunch. Sedan ska jag vara vara med på en debatt med Svalorna på em kl 15.00 om kvinnors reproduktiva hälsa kopplat till biståndet. Och sedan är det vår dag i partiet. Så det blir att lyssna på partiledare i Almedalsparken förstås.

Torsdagen på fm ska jag tala på vårt internationella centers KIC semin för ett 20 tal ungdomar från hela världen. Jag har semin tillsammans med Simon Rundqvist gruppledare från Jönköping om jämställdhetsfrågor i politiken. Brett anslag...Sedan blir det väl alliansmingel på em antar jag.

Fredag fm ska jag medverka i en paneldebatt hos Sveriges Kvinnojourer omkring lagstifningen om sexualbrott. Semin är 9-12 på Högskolan men vi har panelen vid 11-12. Sedan far jag hemåt igen...

Vi är ett 20 tal kvinnoförundare som är med där nere. Det kommer bli hektiskt som vanligt, men brukar vara kul. Även om man är ganska trött så här dags på året. Som Schlaug tydligen sa nyligen i TV, man är helt slut och så ska man ladda för Almedalen som riksdagspolitiker. Jag kommer ihåg hur det var...Ja, man får skylla sig själv att man gillar att vara med där det händer saker...Annars kunde man ju vara hemma och bara lata sig istället. Inget tvång att vara där...

Ha det bra- vet inte om jag kommer skriva något från Almedalen. Får se om jag lyckas koppla upp mig och hinner skriva...

  
Remember personal info?

Emoticons / Textile

För att förhindra spamkommentarer så krävs att du svarar på ovanstående fråga
 

  (Register your username / Log in)

Notify:
Hide email:

Small print: All html tags except <b> and <i> will be removed from your comment. You can make links by just typing the url or mail-address.