EU kommissionärer 2009- kvinnor söker

Tidningen City har idag(onsdag) en artikel om behovet av kvinnliga EU-kommissionärer. Fler kvinnor behövs. Nästa år väljs en ny kommission. En lång lista med kvinnliga politiker raddas upp  i artikeln, som tänkbara efterträdare till Margot Wallström som ska sluta. I kd är det flera namn varav mitt är ett. Ja det är trevligt. Men det krävs nog att man har ministererfarenhet. Vi har Inger Davidson och Maria Larsson. De vore bra båda två.

I morgon torsdag ska jag vara med på en träff Georgiens statschef Saakasvhili. Vi är ledamöter från EU nämnd och Utrikesutskott fått möjligheten. Jag hoppas frågan om civila samhällets insatser kan komma upp. En fråga som jag tagit upp med Bildt i EU nämnden vid några tillfällen.

Jag ska också hinna med att vara med i debatt 4-8 i morgon em/kväll om religiösa friskolor. Det är Pela Fadimeorganisationen som håller i den. Jag kommer nog vara en balanserare i sammanhanget...Det är ca 1/2  till 1 procent av alla elever som går i en konfessionell friskola.

  
Remember personal info?

Emoticons / Textile

För att förhindra spamkommentarer så krävs att du svarar på ovanstående fråga
 

  (Register your username / Log in)

Notify:
Hide email:

Small print: All html tags except <b> and <i> will be removed from your comment. You can make links by just typing the url or mail-address.