Religiösa friskolor

Var på en maratondebatt ikväll. Mellan 16-20 debatterade vi religiösa friskolor i ABF huset på Sveavägen. Det var Sara Mohammed (från Glöm aldrig Pela Fadime) som tillsammans med Christer Sturmark(från Humanisterna) bjudit in till debatt med alla riksdagspartier. Ja, det var en speciell debatt. Eftersom inbjudarna är emot religion överhuvudtaget så var de ju ganska låsta i sina uppfattningar. Det var svepande generaliseringar och religionsrasism på hög nivå. Till slut var det några muslimer i publiken som reagerade på arrangörernas förenklingar. Det var också uppenbart att de inte heller såg positivt på friskolor överhuvudtaget. Så vad skulle vi egentligen debattera...

Georgiens president som jag var med och mötte idag,drog sin story om vad som hänt och händer i Georgien. Jag vet inte om jag blev klokare. De vill bli mer omslutna av EU. Men de har en bit kvar innan dess antar jag.

  
Remember personal info?

Emoticons / Textile

För att förhindra spamkommentarer så krävs att du svarar på ovanstående fråga
 

  (Register your username / Log in)

Notify:
Hide email:

Small print: All html tags except <b> and <i> will be removed from your comment. You can make links by just typing the url or mail-address.