Trick or treat

Ja så här i halloweentider när barn står i dörren och ropar "Trick or Treat" så kommer jag osökt att tänka på vänstersidans försök till samarbete. Man kastar sig efter något godis för att inte drabbas av någon hemskhet... Men vad ska väljarna välja?  Finns det något att välja på? Jag tror att socialdemokraterna målat in sig i värsta hörnet genom att ens börja diskutera ett nära samarbete med mp och v. Kan verkligen socialdemokratiska väljare se framför sig vänsterpartiet i regeringsställning....? Jag tvivlar. Och miljöpartiet är som ett rött skynke för vissa socialdemokrater med friår, grundtrygghet och radikal miljöpolitik som inte tilltalar LO precis. Jag tror inte det går att kopiera alliansen på den kanten helt enkelt. Själv föredrar jag orginalet. Risken för socialdemokraterna är att deras egna väljare kommer tycka detsamma.

I morgon är det Alla Helgona- då är det dags att gå till gravarna. Mammas och syrrans gravar brukar vi alltid gå till denna dag förstås och sätta ljus och lägga en liten krans. Tar med pappa förstås också. Ska sedan försöka varva ner och vila (en liten artikel ska jag skriva till Europaportalen men annars...) I nästa vecka är det s.k. plenifri vecka. Då ska jag ut på resa med studiebesök till Gnarp en dag och en annan dag åka till Bryssel och delta på en EPP Working group om ekonomifrågor bland annat.

Trevlig helg!

  
Remember personal info?

Emoticons / Textile

För att förhindra spamkommentarer så krävs att du svarar på ovanstående fråga
 

  (Register your username / Log in)

Notify:
Hide email:

Small print: All html tags except <b> and <i> will be removed from your comment. You can make links by just typing the url or mail-address.