Hektisk vecka- trots plenifritt

Det är plenifritt. Folk undrar om man sover ut...inte precis...

I måndags morse kom taxin och hämtade kl 4.35 för resa mot Arlanda och vidare till Luxemburg och besök med 8 andra ledamöter i EU nämnden där. Luxemburg ställde upp rejält. Ambassadören sa att det var mer än vanligt. Vi träffade högsta chefen för Europeiska Investeringsbanken och Presidenten för EG domstolen. Sedan Utrikesministern för samtal om vårt kommande ordförandeskap till hösten. Många intressanta diskussioner. Vi fick inblick i EG domstolen genom att faktiskt sitta med under en förhandling som handlade om vem som äger rätten att teckna WTO avtal med Vietnam. Det var kommissionen mot rådet...ganska intressant.Vi träffade bla Pernilla Lind och Nils Wahl som jobbar som domare där nere. De gav en bra inblick i olika ärenden. Vi fick en fin middag hemma hos ambassadören. Jag och Anna Kinberg som dumt nog checkat in våra väskor på Arlanda, och som inte hann med i snabba bytet i Köpenhamn på vägen ner, fick sitta i samma kostym på kvällen som innehafts på dagen. Som tur var hade vi powerhandlat krämer kl 5.30 på Arlanda på morgonen så vi kunde lukta gott...men inte var det kul . Har man försäkringar för sånt tro? Ja, vi funderade på om vi skulle hinna shoppa några kläder inför kvällen. Men jag valde att sova en timme före middagen på kvällen. Jag satt bredvid Lars Heikensten som arbetar därnere på revisionsrätten. Vi pratade om villapriser i rådande konjunkturläge. Hur mycket kan värdet gått ner? (Vi har våra villor på samma gata i Bromma- världen är liten). Vi fick en fantastiskt god middag av ambassadören. Tack till alla trevliga reskompisar och till ambassadören som VIPade in oss på flygplatsen.

Sedan har jag hunnit träffa Teaterförbundet idag och pratat a-kassa för teateranställda bla. De är inte nöjda med nuvarande system.

Ja nu ska jag snart flyga till Blekinge. Reser i morgon bitti till Ronneby. Ska sedan besöka företag, och tala på kd lokalavd årsmöten i Olofström på fredagkväll  och på lördag em i Karlshamn. Ska sedan försöka ta mig med hyrbil till Alvesta på em för att komma hem till lördagkväll. Ja man ligger inte på soffan och käkar praliner plenifria veckor i alla fall!

  
Remember personal info?

Emoticons / Textile

För att förhindra spamkommentarer så krävs att du svarar på ovanstående fråga
 

  (Register your username / Log in)

Notify:
Hide email:

Small print: All html tags except <b> and <i> will be removed from your comment. You can make links by just typing the url or mail-address.