Saab Sweden?

Ja nu är det verkligen förvirring på hög nivå om vad som egentligen kommer att hända med Saab.Alla säger olika saker och det är omöjligt att få en vettig insyn i vad som egentligen står på.  Regeringen gör nog vad dom måste göra. Men frågan är vad som blir kontentan i slutänden.  Mycket står på spel i lilla landet Sverige.

Blir det en rekonstruktion av företaget blir det kanske säljbart. Kanske kan det då lösa sig i alla fall. På något sätt verkar det mer positivt att man kastar loss Saab från GM än om inget hänt. GM måste förstås om de ska ha hedern i behåll i USA sätta sina egna först. Och USA marknaden är förstås mer intressant än lilla Sverige. Om man får tro Saab så har de en bra produkter som passar framtiden. Om det stämmer så finns det kanske en chans att Saab finns kvar även i framtiden. Tänker på när jag nyligen körde in min gamla Saab för reparation så sa jag till bilreparatören. "Ja, den startar snällt hela tiden i alla fall". Då skrattade han och sa: "Ja, men det är ju en Saab". Och har de en bra motor vilket dom hävdar så ska dom väl utveckla den. Kommer den att bli en svensk produkt? Kommer den att heta Saab Sweden framöver tro?

  
Remember personal info?

Emoticons / Textile

För att förhindra spamkommentarer så krävs att du svarar på ovanstående fråga
 

  (Register your username / Log in)

Notify:
Hide email:

Small print: All html tags except <b> and <i> will be removed from your comment. You can make links by just typing the url or mail-address.