Födelsedagsnirvana!

Nu går jag in i födelsedagsnirvana. I morgon smäller det...ca 175 anmälda på min födelsedagsmottagning. Fyra ministrar kommer vilket jag måste säga är helt otroligt med tanke på allt de har att stå i.

Idag var jag på NK och köpte servietter. Äntligen hade det kommit in ett parti. I helgen fanns bara en sort av vardera typ. Jag tog alla paket av Caspari Pion. En expedit kom fram och sa: oj, tar du alla paketen? I den sorten...Ja, sa jag lite skyldigt. Oj, då måste vi beställa mer...Ja, det är kanske en bra ide! Sedan in på Åhlens där jag sett ljus som passar till. Hur många har du av den sorten? 12, svarar expediten. Ok, jag tar alla! Sedan åkte jag hem. Länsat lite här och där helt enkelt.  Hoppas det blir fint!

Nu ska jag kanske gå och lägga mig. Brukar ha svårt att lägga mig före 24.00 men försöka duger. Jobbigt att inte själv vara den som har koll på hela läget. Familjen säger att dom har det...okeeeej. Vågar man tro det? Kommer det att fungera? Jag som vill lägga mig i allt kommer att ha jobbigt i morgon...

  
Remember personal info?

Emoticons / Textile

För att förhindra spamkommentarer så krävs att du svarar på ovanstående fråga
 

  (Register your username / Log in)

Notify:
Hide email:

Small print: All html tags except <b> and <i> will be removed from your comment. You can make links by just typing the url or mail-address.