50+

Jaha, nu är man det där man hört så länge: 50+. Men inte så mycket + än. Bara +3 dagar...Men det känns ok. Inte så stor förändring. Men jag är jätteglad att jag ordnade med mottagning och för familj, släkt, vänner och kollegor som kom och uppvaktade. Allt flöt på bra och det var ca 200 personer som kom i en strid ström under em/kväll. Efter att ha stått i 6 timmar var fötterna ganska ömma. Men jag njuter nu hemma av alla vackra blommor som står överallt hemma. Det är SÅÅÅ vackert. Jag älskar blommor! Många fina presenter också förstås. Pengar till kvinnoförbundets flickprojekt i Nepal, men också upplevelser av olika slag som spa, överraskningsdagar som jag nu får invänta med spänning. Fick konstglas, presentkort, böcker, musik, broderi, scarf, smycken och så kanske mest orginellt: geten Majsan. Alltså inte en get hemma utan i ett hjälpprojekt...Nyamko hade hört att det var rosa i dekorationen och kom med Rosa Champagne!

Och så CYKELN! Den jag fick av partidistrikt och kvinnoförbund. Jättehärligt inför sommaren...kom genast krav på att jag måste cykla till jobbet....

Otroligt att så månge ville komma. JÄTTESTORT TACK till alla som kom och bidrog till en minnesrik dag. Sedan tack till alla facebookare som skickat Grattis!

  
Remember personal info?

Emoticons / Textile

För att förhindra spamkommentarer så krävs att du svarar på ovanstående fråga
 

  (Register your username / Log in)

Notify:
Hide email:

Small print: All html tags except <b> and <i> will be removed from your comment. You can make links by just typing the url or mail-address.