Slutat som förbundsordförande

Ja nu är det definitivt. Jag har nu lämnat över ordförandeklubban för kvinnoförbundet till Maria Fälth. Det känns bra att efter över 6 år få lämna över ansvaret. Det är ett tufft men roligt uppdrag. Maria är en bra tjej. Vi satt i kvinnoförbundets styrelse på 90 talet så jag vet att hon har ett starkt engagemang för jämställdhet. Vi fick ytterligare föryngring i Styrelsen vilket känns kul. Det går åt rätt håll.

Ett stort tack till alla er tjejer som gjorde festkvällen så fantastiskt rolig och minnesvärd. Sånger och tal som verkligen värmde. (roligast var nog kvinnan som sa att när hon såg mig på debatter i TV så fick hon sådan energi att hon började städa...det var ju kanske inte riktigt så jag tänkt mig det hela. Men okej,det var positiv energi sa hon...)I kvinnoförbundet har jag fått så mycket uppbackning och stöd av alla kvinnor i förbundet, så det är helt otroligt. Det är faktiskt det bästa stället att vara på om man vill få positiv feed back egentligen. Allt slit har gett något tillbaka. Så är det minsann inte alltid inom politiken. Men nu ser jag fram emot att göra andra saker i mitt riksdagsuppdrag.

  
Remember personal info?

Emoticons / Textile

För att förhindra spamkommentarer så krävs att du svarar på ovanstående fråga
 

  (Register your username / Log in)

Notify:
Hide email:

Small print: All html tags except <b> and <i> will be removed from your comment. You can make links by just typing the url or mail-address.