Påsken och De tre musketörerna

Helgen har gått fort som vanligt. Idag sitter jag med handlingar till morgondagens utskott och mina räkningar. Har en massa utlägg som jag nu måste få in ersättning för. Annars har jag hunnit med teater(eller ska man säga rockkonsert?) på onsdagkvällen. Stadsteaterns "De tre musktetörerna" var en överraskning. En salig blandning av teater, musical, buskis med toner av Michael Jackson, porträtt av Dame Edna, Prince, och så förstås de klassiska musketörerna men i en skämtsam tappning. Det var bra musik, musiker och duktiga sångare som gav ett väldigt tryck på scen. Man tog förstås upp frågan om könsroller och könsidentifikation, vilket är legio idag och ibland blir man faktiskt ganska trött på att det måste in i överallt. Men man kan inte säga annat än att det var duktiga personer på scen. Men jag kom att tänka på att det liknande när vi i högstadiet satte upp en rockversion av Romeo och Julia. Det var något liknande men mer proffsigt förstås. Så gillar du pop/rock men också vackra musikalinslag så gå på denna föreställning!

Det var kanske inte någon precis klockren inledning på påsken precis. Det fick jag däremot när jag var i kyrkan på skärstorsdagen. Det var lugnt och stilla...

Sedan har vi hunnit ha pappa på middag, vänner på påskbuffe och så har vi börjat rensa pappas lägenhet som nu är såld. Vi får inte in mer grejer på hans äldreboende helt enkelt. Känns lite konstigt. Vad ska vi göra med allt? Man har ju förstås det mesta redan så det är mest nostalgi och minnen man söker.

  
Remember personal info?

Emoticons / Textile

För att förhindra spamkommentarer så krävs att du svarar på ovanstående fråga
 

  (Register your username / Log in)

Notify:
Hide email:

Small print: All html tags except <b> and <i> will be removed from your comment. You can make links by just typing the url or mail-address.