Hänt i veckan

Borg har kommit med vårbudgeten eller vårproppen som vi säger. En trygghetsbudget med satsningar på de arbetslösa och till kommunerna. 10+17 miljarder kronor i runda slängar. På ett alliansmöte sa Borg att propositionen "ska motverka nedgång i ekonomin. Budgeten ska säkra de offentliga finanserna och värna välfärdens kärnverksamhet, upprätthålla arbetslinjen genom aktiv arbetsmarknadspolitik och lägga grunden för återhämtningen så småningom".

En rapport om hedersrelaterat våld har kommit från stadshuset. Den bekräftar det många av oss vetat om. I kvinnoförbundet har vi gjort en intressant rapport som bekräftas i stadshusets undersökning.

Göran Hägglund och Ella Bohlin har presenterat partiets valmanifest inför EU valet. Det fick bra spridning i media. Partiet har ett bra program inför EU valet. Nu ska partiet också synas i TV reklam inför valet meddelar man via DN i lördags. Vi får hoppas att det ger oss det mandat vi så väl behöver i EU parlamentet. Kd tillhör den stora partigruppen EPP som har mest inflytande. EPP kommer snart att ha kongress i Warsawa och ta ett valmanifest. Då ska jag vara med.

Nu är våren verkligen här...har städat i trädgården i helgen och tagit fram utemöbler. Prövat min nya födelsedagscykel också för första gången. Den är så jättefin.

  
Remember personal info?

Emoticons / Textile

För att förhindra spamkommentarer så krävs att du svarar på ovanstående fråga
 

  (Register your username / Log in)

Notify:
Hide email:

Small print: All html tags except <b> and <i> will be removed from your comment. You can make links by just typing the url or mail-address.