Alliansen på G

Idag har vi haft stor alliansaktivitet på centralstation under temat Samtal med Sverige. Det var jättekul att prata med folk och dom ville verkligen prata om situationen i Sverige idag. Det var alla åldrar. Man ville prata om utbildning och forskning, jobben, a-kassan, Sveriges ekonomi, om Stockholm som stads "utseende"- det byggs en massa fula hotell här nu sa en kvinna. En annan sa att Stockholm var som "en landsbygd", saknades vackra cafeer och restauranger vid alla vattendrag i Staden. En man som kommit hit från Irak tyckte att det var svårt för alla i Huddinge att få jobb och bostad. Han visade sin dotter dotter som var 40 dagar gammal , via ett foto i sin mobil. Jättesöt! Men dottern hade ingen egen bostad. Det var folk som stödde alliansen och det var folk som inte stödde alliansen. Nu har vi lagt alla lapparna med svaren i en låda som jag hoppas att alliansen nu analyserar....SVT var också där och kollade läget...

Bra artikel idag i svenskan, med unga kandidater till EU parlamentet som berättar varför det är viktigt med EU valet. De kanske inte når de unga via svenskan men ändå. Bl.a. Ella Bohlin (kd) med där.

  
Remember personal info?

Emoticons / Textile

För att förhindra spamkommentarer så krävs att du svarar på ovanstående fråga
 

  (Register your username / Log in)

Notify:
Hide email:

Small print: All html tags except <b> and <i> will be removed from your comment. You can make links by just typing the url or mail-address.