Bounce

Efter att ha kvicknat till efter att ha legat sjuk var jag i fredags på Bounce. Blev bjuden av ett par kompisar som gett mig det i 50 års present, eftersom de vet att jag gillar dans, ja nog i alla dess former. Bounce var verkligen en happening. En grupp som är interaktiv med publiken och där temat var rädslor. En föreställning med allvar och humor. Med kyla och värme, energi och lugn, vackert och fult, smärta och kärlek, rädslor och trygghet. Ja jag tyckte de lyckades ta upp känslor på ett otroligt bra sätt. Gruppen är oehört professionell i sina uttryckssätt och vi gick alla fyra hem med ett leende på läpparna. (Avslutningsvis kunde man dansa i badskum om man ville, men det avstod vi från.... Där kände vi oss lite för gamla.) Tack Tina och Göran för en häftig kväll!

Vill du se lite av föreställningen så hittade jag en sida på nätet. Deras egen promotion av föreställningen: Gå in på www.bounce.nu/

  
Remember personal info?

Emoticons / Textile

För att förhindra spamkommentarer så krävs att du svarar på ovanstående fråga
 

  (Register your username / Log in)

Notify:
Hide email:

Small print: All html tags except <b> and <i> will be removed from your comment. You can make links by just typing the url or mail-address.