Naturskyddsföreningens 100 årsjubileum

I helgen har jag hunnit vara ute med partiet på diverse. Lördagen firandet av familjedagen i Kungsan, söndagen satte vi i lokalavdelningen upp valaffischer.

Den stora happeningen i helgen var kanske ändå när jag gick på Naturskyddsföreningens 100 års jubileum i Stadshusets i lördags kväll. Träffade Nina Ekelund och Ebba Lindsö där men även Anders Wijkman som jag för övrigt satt bredvid. Själv blev jag lite förvånad över den fina placeringen vid honnörsbordet, inte så jättelångt från Kungen och Kronprinsessan. Fint värre var det hela kvällen. Kattis Ahlström var konferencier och det var underhållning med bland annat Tomas Di Leva. Alla oppositionens partiledare var där,men var var alliansens partiledare? Tränade inför Agenda? För de måste väl ha varit inbjudna tänker jag...

Roligaste talet höll i alla fall Kungen. Han började med att skämta om att han faktiskt kände sig lite klimatsmart! Alla undrade vart han skulle komma...Jo, han hade nämligen köpt ett litet kort idag på flygresan från Kalmar till Stockholm. Och det kortet var en klimatkompensation för flygresan...Och det fiffiga var att pengarna gick till Naturskyddsföreningen. Det var en smart 100 åringen som hängde med så, menade han...

När jag skulle gå iväg på kvällen tänkte jag att det faktiskt vore skönt att stanna hemma och mysa istället. För det är ändå jobb att gå och representera. Klä upp sig, sitta fint hela kvällen. Samtala med människor men inte känner. Samtidigt känns det viktigt att vårt parti finns med och att vi visar intresse för en så viktig förening. Nu efteråt är jag jätteglad att jag gick, med alla trevliga samtal och jag hoppas på ett bra,klimatsmart år för kung och fosterland!

  
Remember personal info?

Emoticons / Textile

För att förhindra spamkommentarer så krävs att du svarar på ovanstående fråga
 

  (Register your username / Log in)

Notify:
Hide email:

Small print: All html tags except <b> and <i> will be removed from your comment. You can make links by just typing the url or mail-address.