Almedalen torsdag

Ännu en dag har gått i värmens tecken. Idag tog vi det lite lugnt på förmiddagen och varvade ner. Kl 13.00 började partiets aktiviteter med ett seminarium om integration. Sedan gick jag på en bokrelease som några kristdemokrater höll i. De lanserade en bok om "Frihet, familj, flit och företagsamhet". Och den handlar om att man tycker partiet ska gå i en konservativ riktning. Jag vet inte...men jag fattar ingenting. För det är en annan ideologi som moderaterna har som sin ideologi och inte vi. Så jag har inte fattat varför detta ska vara något att sträva mot. Vi är kristdemokrater och man måste ta fram den internationella kristdemokratin. Annars får man väl starta ett nytt parti tänker jag. Men om 10 procent kan tänka sig kallas för konservativa så är det inte så stort parti man kan bli...men jag får läsa boken nu och se-kanske får vi någon ny input som vi kan ta tillvara.

Göran Hägglunds tal i Almedalen var bra och med många roliga poänger. Förstod inte riktigt varför han gav rallarsvängar till kultureliten. Visst de gillar inte oss kanske, men vi når inte dem med motstånd. Att hoppa på genuspedagoger och pappamånader fattar jag inte heller mig på. Men annars var det ett tal som gick hem. Och  i den mobilpanel som jag är med i så fick Göran höga poäng för sin insats. 3,75 på en skala 1-5.

Sedan var vi på efterfrågat med intervju av Adaktusson. Det var kul- och Göran var med på noterna. Mycket folkoch många applåder. Mat med partivänner efter det på Hotel Almedalen. Sedan släntrade vi hem i natten och nu ska jag läsa på lite inför morgon dagens övningar. Tobaksseminarium med Anna Ekström från Saco och Bågenholm från läkarförbundet. Det blir visst en sluten tillställning. Men på eftermiddagen är det kvinnoseminarium. Får se hur det går. Gertrud Åström som leder.

  
Remember personal info?

Emoticons / Textile

För att förhindra spamkommentarer så krävs att du svarar på ovanstående fråga
 

  (Register your username / Log in)

Notify:
Hide email:

Small print: All html tags except <b> and <i> will be removed from your comment. You can make links by just typing the url or mail-address.