Bortglömd blogg?

Ja i sommartider blir det mindre bloggande. Tiden springer iväg. Man slits mellan allt privat som ska hinnas med och att avsluta grejer på jobbet. För efter Almedalen har det trots allt blivit en del jobb. Jag har varit på möte med Serbiens talman i riksdagen, varit på Franska ambassaden på 14 juli, rensat papper på riksdagen och skrivit artiklar mm. Mejlen verkar inte heller ta ledigt tyvärr. Rensar och rensar. Snart måste jag rensa här hemma också. Hemmakontoret är fullt med papper det också...varför sparar jag så mycket?

I politiken är det svininfluensa, ungdomsarbetslöshet mm som slår igenom stort. Att Sverige gått in i EU -ordförandeskapet märks också och ministrarna jobbar för högtryck som det verkar. På tal om franska ambassaden så kommer det en del mejl nu med upprop om att bevara Svenska institutet i Paris. Jag tycker det låter rimligt. Kultur, Frankrike och Sverige har mycket ihop...

Privat har jag hunnit med att arrangera min pappas 85 årsdagsmottagning. Han orkar ju inte längre själv ordna med sådant. Det blev jättefint med uppdukning i en lokal på äldreboendet. Vi pyntade och gjorde fint. Vi köpte nya byxor och skor till honom, så han skulle vara riktigt fin. Filadelfiakyrkan uppvaktade pappa, men även hans vänner. Jättemånga fina tal. (Pappa tyckte dock att "de inte skulle överdriva". Han har verkligen distans till sig själv!)Tårta och kaffe räckte till alla gäster men också till den fina personalen på hans avdelning..

Efter kalasandet i förra veckan, for vi en sväng till goda vänner i Skummeslöv, Halland. Vi tog turer runt i Båstad, Torekov, Hishult, Höganäs mm. Kulturaktiviteter också förstås med konstmuseer och jazzkväll. Idag har vi varit uppe till svärföräldrar och besökt Älvkarleby fors. Åt lax förstås.  

Skrivit en grej till en tidning nu, men ska snart ladda om för lite semester igen.

  
Remember personal info?

Emoticons / Textile

För att förhindra spamkommentarer så krävs att du svarar på ovanstående fråga
 

  (Register your username / Log in)

Notify:
Hide email:

Small print: All html tags except <b> and <i> will be removed from your comment. You can make links by just typing the url or mail-address.