Problem med bloggen

Nu har texter försvunnit vad jag kan se på min blogg...vet inte vart dom tagit vägen.Allt skrivet sedan sept verkar nu borta. Får se om det jag nu skriver funkar....

Nu är det bråda tider i riksdagen. Vi sitter dagar långa med texter till betänkanden angående bla budgeten som vi ska diskutera på torsdag men också den 16 dec. Samtidigt är det möten, seminarier, studiebesök osv som tar stora delar av dagarna.

Idag var det något som kallas "Stockholmssoppan" i riksdagen för alla oss som kommer från Stockholms stad och län. Det är näringslivet och facket som kallar sig för Stockholmssoppan sedan 2000. De samlar politiker för att ta upp viktiga frågor som man är överens om. Det kan handla om behov av infrastruktursatsningar och annat. Men idag fick vi en spännande genomgång av opinionsläget i landet men också nedbrutet på Stockholm. Det var intressant. Miljöfrågorna verkar helt klart vara på tapeten vilket kommer att gynna miljöpartiet förstås. Jobben och miljön uppfattas som två viktiga frågor.

  
Remember personal info?

Emoticons / Textile

För att förhindra spamkommentarer så krävs att du svarar på ovanstående fråga
 

  (Register your username / Log in)

Notify:
Hide email:

Small print: All html tags except <b> and <i> will be removed from your comment. You can make links by just typing the url or mail-address.