Möten, möten, möten och en intervju

Blev idag intervjuad av Euronews om Lissabonfördraget. Ett TV bolag som sänder till över 160 miljoner mottagare i massor med länder enligt Wikipedia. Tror det var över 20 språk som det sänds på. Kommer att sändas om någon vecka.

Idag har jag också mött UD ang en talmansresa som jag ska åka med på till Serbien och Montenegro. De vill ju bli kandidatland. Vi är fyra ledamöter vid sidan av vice talman som åker.

Har idag också mött civilekonomerna i egenskap av ordf i kristdemokraternas fackligt sociala råd. Jag försöker hinna träffa lite olika fack för att höra vad som är aktuellt.

Har också med andra Stockholms ledamöter träffat Eon, elbolaget idag. VDn i Sverige berättade om utvecklingen på energimarknaden och vad de såg i framtiden. Intressant och bra.

Hann med en votering och sedan att faktiskt gå till gymmet igen. Nu var det länge sedan. Men gymmet i Marocko gav mersmak. Jag kom igång igen-hoppas jag!

Har ätit mat med familjen, sedan var det dax att ha valberedingsmöte via telefon med kvinnoförbundets valberedning.

Nu ska jag skriva en fråga inför morgondagens frågestund tror jag....sedan god natt....

  
Remember personal info?

Emoticons / Textile

För att förhindra spamkommentarer så krävs att du svarar på ovanstående fråga
 

  (Register your username / Log in)

Notify:
Hide email:

Small print: All html tags except <b> and <i> will be removed from your comment. You can make links by just typing the url or mail-address.