Julen närmar sig med stormsteg...

Nu har vi antagit hela budgeten för nästa år. Alla utskott har avverkat sina områden dag för dag. Talmannen har hållt ett jultal till oss och vår käre riksdagskollega Chatrin Pålsson avtackades av talmannen. Hon har suttit i riksdagen sedan 1991! Otroligt vilket arbete hon lagt ner!

Jag och min kollega Rosita bjöd idag våra politiska sekreterare och sakkunniga på lunch vilket var jättetrevligt. Vi har fantastiska personer som hjälper oss i allt arbete i riksdagen. Utan dom skulle vi ha svårt att hinna bevaka allt men också att nå ut utanför dessa slutna rum. Nu gäller det att vila och hämta krafter (jag har som vanligt sovit alldeles för lite, jobbat för mycket osv). Ska bli härligt att få vara hemma och umgås med familjen. Läsa böcker och gå på promenader. På julafton blir det full fart med 23 personer- det blir nog lite Marockansk jul i år tror jag....så julbordet ,kära släkt, blir lite annorlunda i år...(ok det blir fortfarande lite av det vanliga men ändå...lite förnyelse) . Så -ja lite fart blir det ju förstås fram tills dess...

  
Remember personal info?

Emoticons / Textile

För att förhindra spamkommentarer så krävs att du svarar på ovanstående fråga
 

  (Register your username / Log in)

Notify:
Hide email:

Small print: All html tags except <b> and <i> will be removed from your comment. You can make links by just typing the url or mail-address.