God Jul och goda provvalsresultat

Nu har vi alla i familjen jobbat på som små tomtenissar. Vi har lagt in sillen, griljerat skinkan, kokat kola, bakat vörtbröd, handlat julklappar mm mm. Ja det är en del man ska hinna med innan julafton. I år kör vi ju "cross-over Xmas" med blandat svenskt och Marockanskt. Lite knepig kombination? Ja, det kan man säga. Men jag har blandat både mat, dukning och pynt. Det blir en "salig" blandning kan man säga. Har även köpt cd skiva med nordafrikansk musik mm. Lite galet men jag kände för något nytt i år.

Jag kan också i jul glädjas åt att jag nu av nomineringskommitten I Stockholm föreslagits till att stå på Stadens första plats som är nr 4 på riksdagslistan. Både staden och länets nomineringskommitter har nämligen satsat på gemensamma namn för de första fem platserna. Stadens första plats är nr 4 eftersom partiledaren är nr 1 på båda och sedan är det bestämt att det ska vara två länsnamn och därefter ett Stockholmsnamn ( vilket jag då är). 

Vi fick också provvalsresultatet i veckan, där medlemmarna i Staden röstat på olika kandidater. Jag fick 878 röster medan den person som kommer efter fick 421 röster. Så det känns ju bra att få ett sådant stöd.

 En God Jul önskar jag dig som läser min blogg!

  
Remember personal info?

Emoticons / Textile

För att förhindra spamkommentarer så krävs att du svarar på ovanstående fråga
 

  (Register your username / Log in)

Notify:
Hide email:

Small print: All html tags except <b> and <i> will be removed from your comment. You can make links by just typing the url or mail-address.