Avkoppling behövs emellan varven

Den här helgen har jag hunnit med lite avkoppling. I all stress behöver man pauser för återhämtning. I helgen har jag haft det. Började med chokladmassage(!) i fredagskväll. FIck presentkort förra året av sönernar och nu höll de på att förfalla. Eftersom det var för två personer så fick en kompis följa med. Ja man knådas in i någon form av choklad, och förmodligen olja i, och detta ska sedan ha positiva effekter. "precis som nikotinplåster- så går det in i kroppen" sa tjejen som masserade. Okej. Ja, men kände jag mig inte lite lyckligare av all choklad efteråt....vi skrattade i alla fall gott efteråt när vi tog en fika ihop, jag och kompisen.

Lördagen vidtog med överraskningshelg för annan kompis som också fyllt 50. Vi var 6 personer som for iväg med henne och hennes man. Vi åkte ut till Bålsta och hade med skidor och kläder för en 5 km tur i spår! Lite hård start, kanske inte riktigt vad hon trott. Men efter det vann hon priset: helg på Krägga Herrgård. Där tog vi in på em och fick underbart Afternoon tea. Sedan spelade vi spel-alltid lika kul. Och sedan var det vila innan middagen vidtog. Öppen spis och mys med god mat och dryck. Kvällen blev sen för kompisen hade blivit utsedd till "Stjärnan på slottet" så hon skulle berätta om sig själv under kvällen. Vi hade lagt in frågor i en låda som hon fick svara på också. Frukosten där ute på Krägga, med solen gassandes över den snöiga fjärden. Det var vackert! Sedan for vi tillbaka till stan-och där var det disigt. Men det passade då bra att gå och besöka pappa på äldreboendet. Han blev glad.

Väl hemma lagade vi mat. En härlig "fläskfilé med smak av charmoula"- från min favvokokbok. Bakade några semlor också från samma bok. Oj vad gott det var!!!

En bra avkoppling i helgen. Men nu är det söndag kväll och jag har i helgen fått tre sms från Arbetsmarknadsutskottets kansli. Signal om tre betänkanden som har mejlats för påläsning till i morgon, så jag inser att avkopplingen nu är slut. Nu vidtar läsningsarbete....och återkoppling med synpunkter till kansliet och allianskompisar....back to work!

  
Remember personal info?

Emoticons / Textile

För att förhindra spamkommentarer så krävs att du svarar på ovanstående fråga
 

  (Register your username / Log in)

Notify:
Hide email:

Small print: All html tags except <b> and <i> will be removed from your comment. You can make links by just typing the url or mail-address.