Hänt sen sist...

Som sagt jag är nog mer inne på facebook och numera prövar Twitter än denna blogg. Har nog inte bestämt mig för vilket jag ska prioritera. Men för er som mot all förmodan följer denna blogg så vill jag ändå berätta vad som hänt sen sist...

Ett spännande evenemang var Medborgarexpo i Kistamässan där jag var med och diskuterade yttrandefrihet och religiös integritet...med bland annat Broderskaparna. Bra diskussion om hur vi ska se på de motsättningar som nu ställs upp inför valet mellan religion och politik också.

Efter den debatten for jag till Västerås för att tala om hur man lägger upp en debatt -för kvinnoförbundet som har en Kvinnoakademi för kvinnor som vill kandidare i valet bl.a. Bra intiativ. 

En debatt om Bistånd och klimat på Medborgarhuset och som arrangerades av bland annat Latinamerikagrupperna och Afrikagrupperna var spännande. Man blir så fascinerad när oppositionen vill allting mer, alltid har mer resurser... En annan fråga som jag är engagerad i är Kurdernas situation där jag var på debatt förra veckan också...

Jag har varit med mitt utskott i Gävle där vi togs emot av Landshövdingen Barbro Holmberg. Hon hade ordnat ett bra program med företag, arbetsförmedling och fick också info om integrations- och utbildningsprojekt. Det sistnämnda som en del i att förebygga varsel i regionen , som har hög arbetslöshet.

Igår var jag på Samhalls 30 åriga jubileumsmiddag. Det är en viktig verksamhet som är värd att stödja. Där var flera företag som använder Samhall, men även minster Littorin var där som gäst.

Debatten pågår om Förbifart Stockholm....en fråga jag hade i mitt personliga valmanifest inför valet 2006. Den frågan kan man köra igen verkar det som när nu oppositionen har problem med vad man vill.... 

I morgon blir det bland annat utdelning av Vitsippspriset till Kvinnojouren i Huddinge. På kvällen fest för Lagman Lena Berke på mitt gamla jobb ,tingsrätten, som går i pension. Ska bli kul att träffa lite gamla arbetskamrater.

  
Remember personal info?

Emoticons / Textile

För att förhindra spamkommentarer så krävs att du svarar på ovanstående fråga
 

  (Register your username / Log in)

Notify:
Hide email:

Small print: All html tags except <b> and <i> will be removed from your comment. You can make links by just typing the url or mail-address.