Läget i Afghanistan

Idag besköts och skadades två svenska soldater svårt i Afghanistan. Läget är skarpt men det verkar bero på att man trappat upp offensiven mot talibaner. Nu krävs att vi i Riksdagen inte förvärrar situationen för våra soldater genom att tveka vad gäller uppdraget. Vi ska inte spela Talibanerna i händerna med det. Vi måste naturligtvis ha en plan. Men uppdraget har ,i alla fall inte i betänkandet från Riksdagen i dec 2009, beskrivits som ett enkelt och ofarligt uppdrag. Snarare står att det är ett mycket allvarligt läge och att svenska soldater kan komma att hamna i farliga områden i hela landet. ÖB kommer till Utrikesutskottet i morgon för att informera Riksdagen om läget. Det allra bästa vore nu att få en så bred enighet i Riksdagen som möjligt om det framtida uppdraget för svenska soldater i Afghanistan.

Hej Désirée! Ursäkta att jag inte kommenterar ditt inlägg här ovan; jag vill bara tipsa om en kristdemokrats blogginlägg och tillhörande kommentarer på http://danielsturesson.blogspot.com/2010..
Magnus Johansson (Email) (URL) - 27 10 10 - 07:43

asdfgf [url=http://ipagehostingreview.info/]ipage[/url]
lkjhj
ipage jos
http://ipagehostingreview.info/ oiupy
fw (Email) (URL) - 08 03 12 - 05:00

  
Remember personal info?

Emoticons / Textile

För att förhindra spamkommentarer så krävs att du svarar på ovanstående fråga
 

  (Register your username / Log in)

Notify:
Hide email:

Small print: All html tags except <b> and <i> will be removed from your comment. You can make links by just typing the url or mail-address.