Helg i NY

I helgen har vi fått ledigt. Begreppet shop til you drop har fått ett ansikte... inte kanske nödvändigtvis i antal inköpta prylar...men 8 timmar gåendes på stan igår krävde en hel del energi. På kvällen testade vi restaurangen Aquavit vilket var lite av en besvikelse när det gällde maten. Hälften av rätterna i avsmakningsmenyn hade jag gärna bytt ut..och serveringen var ganska okej men inte ypperlig. Jag gillar inte när man inte rensar bordet hela tiden- med tanke på prislappen. Men ,men vi hade trevligt ändå och en svensk kille som serverade oss och tog tid att berätta mer personligt om restaurangen.

Idag tog jag  det lugnt på förmiddagen, bloggade och var på hotellets gym. Sönerna har tjatat på mig att börja motionera så jag har med mig gymkläder och har varit duktig denna vecka flera dagar. På em gick jag tillsammans med en annan i vårt gäng på MoMa-NYs moderna museum. Så mycket vackert...van Gogh, Kandinsky, Picasso, Matisse mfl....Dagen avslutades på Smith& Wollenskys Grill.

fin och intressant blogg verkligen! Extra mycket med tanke på allt som skrivs om utrikespolitiska ämnen.
Prima Singh (Email) (URL) - 04 12 10 - 22:49

  
Remember personal info?

Emoticons / Textile

För att förhindra spamkommentarer så krävs att du svarar på ovanstående fråga
 

  (Register your username / Log in)

Notify:
Hide email:

Small print: All html tags except <b> and <i> will be removed from your comment. You can make links by just typing the url or mail-address.