Hänt sen sist...

Tiden rusar förbi och de senaste veckorna har varit extra intensiva. Om politiken tar tid så har avskedet av pappa i fredags tagit andra krafter. Det har varit mentalt jobbigt. Men begravningen blev fin. Den varljus och varm tack vare alla nära och kära som kom och omslöt oss.

Sen jag bloggade sist har det hänt en hel del. Som politiker kastas man mellan olika frågor, ständigt. Jag hunnit vara på Kungamiddag, debattera Israel/Palestinakonflikten på Kulturhuset, Höststämma med parti, EU nämnd om Irlandskrisen, debattera Hedersrel våld på organisationen Hedra minnet av Pela och Fadime på ABF huset...mm. Och vid sidan av det, så har det varit det vanliga riksdagsarbetet i Utrikesutskottet där vi hanterat frågor om bistånd men också om Afghanistan-insatsen. Därutöver media som ex en debatt i SR P1 om LO´stöd till S, artiklar på Newsmill , Politkerbloggen, tidningen Dagen. Senaste artikel om oppos som vill dra ner på förvaltninganslag som kommer drabba våra ambassader.

http://www.politikerbloggen.se/2010/12/03/40526/

Wikileaks är på tapeten och varje dag kommer nya läckor. Det är bra med insyn, men samtidigt behöver vissa frågor sekretess.

Är nu på konferens ute i Huddinge- Balingsholm, med utredningen jag sitter i om vad ökad Cirkulär migration kan ha för betydelse för Sverige. Vi går igenom olika förslag under ett dygn.Mp Mikaela Valtersson är ordf. Ikväll har vi fått god middag och jag har pratat bistånd med personer från Sida och UD som sitter i utredningen. Bra input.

  
Remember personal info?

Emoticons / Textile

För att förhindra spamkommentarer så krävs att du svarar på ovanstående fråga
 

  (Register your username / Log in)

Notify:
Hide email:

Small print: All html tags except <b> and <i> will be removed from your comment. You can make links by just typing the url or mail-address.