Vilken vinter!

Det är otroligt vackert ute med all snön. Riktig vinter är verkligen att föredra framför slaskiga jular. Har varit ute nästan varje dag och motionerat. Så härligt jämfört med att sitta inne vilket vi gör mest i riksdagen.. dagarna långa.

Hinner också med att rensa på hemmakontoret- har gjort reseräkningar och kastat papper från valrörelsen. Känns jättebra.

Just gått igenom och tittat på alla fina jul- och nyårskort. De är från släkt och vänner i Sverige men även USA där många bor. Det är partikamrater, ministervänner, organisationer men också från ambassadörer till Sverige från Afrikanska-, Asiatiska- och länder i Mellanöstern. Kul att få julkort från Ärkebiskopen men särskilt från min gamla svenskfröken från gymnasiet. Ja några julkort kommer ju också via nätet. Ett bla från Serbien, där jag var med på talmansresa förra hösten och då träffade chefen för EU kontoret och som sköter arbetet med EU ansökan. Ja julkort är annars kul att få då det inte är så ofta man skickar kort eller brev längre, dessvärre. Det är synd då det finns så många vackra kort !

Nej, nu snart bort på Trettondagsaftonsmiddag. Och i morgon tar jag skidorna på ryggen och far till fjälls...

  
Remember personal info?

Emoticons / Textile

För att förhindra spamkommentarer så krävs att du svarar på ovanstående fråga
 

  (Register your username / Log in)

Notify:
Hide email:

Small print: All html tags except <b> and <i> will be removed from your comment. You can make links by just typing the url or mail-address.