Hänt sen sist

Jag har gått tjejgåingen nu. 2000 tjejer var ute i tisdags kväll och gick runt Årstaviken i rask takt, 8 km. Vi var ett lag på 6 tjejer som gick. Vi hade tryckt upp t-shirts med ¨"Kryssa Désirée" på och det var alltså en reklamgåing kanske man kan säga. För alla har t-shirts för alla olika arbetsplatser eller organisation. På onsdag morgon for jag till SKövde. Där tog det lokala kvinnoförbundet emot och vi gjorde studiebesök på en familjecentral och senare på en privat hälsomottagning som drivs av en kvinna i Skövde. Det var ett tjugotal kvinnor där som först hörde på föredrag om verksamheten och därefter mitt tal om just vår familje- och näringslivspolitik. Annica Eclund, lokal riksdagskandidat var med så att hon kunde slå ett slag för sin personvalskampanj. Kvinnorna som var där uttryckte att kvällen hade varit givande och att man gärna kom tillbaka på andra kvinnoarrangemang. Det kändes bra. Sov över hos Elsi från kvinnoförbundet. Hon skjutsade mig i ottan till tåget i morse som gick 07.22.

Här i Stockholm har jag haft torgmöte på eftermiddagen. JAg har också hunnit fixa masonitskivor till mina valaffischer. Här får man fixa och dona med det mest minsann som politiker. I morgon hoppas jag mina affischer kommer så jag hinner klistra dem innan de ska upp på söndag!I morgon(idag) blir det Partistyrelse och på lördag valupptakt. Nu är det full fart framåt!

Nu hoppas jag att allianskompisarna slutar tramsa om fastighetsskatten. Den ska bort-så enkelt är det!

  
Remember personal info?

Emoticons / Textile

För att förhindra spamkommentarer så krävs att du svarar på ovanstående fråga
 

  (Register your username / Log in)

Notify:
Hide email:

Small print: All html tags except <b> and <i> will be removed from your comment. You can make links by just typing the url or mail-address.