Minnesdag för förintelsens offer

Idag var det en fin minnesstund i Riksdagen till minne av Förintelsens offer. Talmannen men även en kvinna som var "överlevare" höll fina tal. Viktigt att inte glömma det fruktansvärda som hände mitt i Europa för bara några decennier sedan.

Idag var det frågestund i Riksdagen och jag ställde fråga till minister om Ambassadnedläggningar och särskilt Hanoi, som är galenskap att lägga ner. Får inga vettiga svar på varför man lägger ner denna viktiga ambassad. Jag förstår att man måste göra neddragningar i budget, men just Hanoi är som Bildt själv säger den 5 jan i SvD "strategisk dårskap".

Dagen avslutades med att jag tog med sonen på Tekniska museet. Hade fått en VIP inbjudan till invigningen av utställningen NASA- A Human Adventure. Rymden är spännande och jag är med i ett rymdnätverk i Riksdagen. Trodde vi skulle vara många ledamöter där, men träffade dock bara en annan riksdagsledamot i minglet, Anton Abele. Kulturministern invigde utställningen som börjar i morgon.

  
Remember personal info?

Emoticons / Textile

För att förhindra spamkommentarer så krävs att du svarar på ovanstående fråga
 

  (Register your username / Log in)

Notify:
Hide email:

Small print: All html tags except <b> and <i> will be removed from your comment. You can make links by just typing the url or mail-address.