skandaler skandaler

Ja så har då finansministern också hamnat i blåsväder. Svart hemhjälp. Vår inneboende utbytesstudent från Canada undrar vad som sker och hans rotarian kompis från Sydafrika undrade om vi inte hade viktigare saker att diskutera. Hon tänkte på alla problem på hemmaplan... och man kan hålla med. Man undrar om proportionerna. Borde inte budgeten vara viktigare och att det skett ett systemskifte i Sverige. Nej, personfrågorna är viktigare. JAg tror att människor vill veta vad som kommer att förändras med en ny regering. Har de inte gått igenom alla register nu för hela regeringen så det kan vara slut snart. Eller finns det fler som kan ange regeringsmedlemmar. Och hur mycket erbjuds för ett tips? För oppositionen är nog detta snarare till nackdel eftersom många snart kommer in i "tycka synd om" syndromet. Och regeringen ges respit att diskutera olika frågor medan media håller på med dessa personfrågor. Så , ja vi får se vem som tjänar på detta i slutändan...

Idag har jag träffat mina allianskolleger som är ordf för kvinnoförbund i m, fp och c. Vi diskuterade resurse till kvinnoförbunden. Det är en utredare utsedd och vi hoppas få svar snart vilka resurser vi får framöver. ÖVriga kvinnoorganisationer togs beslut om hösten 05 medan våra politiska kvinnoförbund skulle tas i särskild ordning. Vi har ju också den ständiga kampen med våra partier. Vi har vår på fredag med partiet på partifullmäktige. Alla måste dra ner då partiet får mindre mandatstöd med anledning av valet. Vi bestämde också att vi ska träffa den nye jämställdhetsministern tillsammans framöver för en diskussion om satsningar på jämställdhetsområdet. Även Q sam som samordnar alla partiers kvinnoförbund i riksdagen ska vi samla under hösten.

  
Remember personal info?

Emoticons / Textile

För att förhindra spamkommentarer så krävs att du svarar på ovanstående fråga
 

  (Register your username / Log in)

Notify:
Hide email:

Small print: All html tags except <b> and <i> will be removed from your comment. You can make links by just typing the url or mail-address.