Nomineringar mm

Innan valet har vi nomineringar till listor. Nu efter gäller det nomineringar till olika poster i nämnder och styrelser i kommuner och landsting. Det blir turbulent efter ett val för både politiker och anställda tjänstemän. I veckan har vi haft gemensam distriktsstyrelse med länet för att besätta poster i landstinget och tidigare har vi röstat om vem som ska ha vilken post i stadens uppdrag. Eftersom vi fått minskade valsiffror har vi också färre uppdrag att fördela. I staden har antalet uppdrag i princip halverats, enligt distriktsordförande Sturesson. Det bétyder förstås att många är besvikna då de inte får något uppdrag. Det känns verkligen tråkigt när så många vill göra en politisk insats, att vi har hälften så många uppdrag som tidigare. Nu får vi hoppas på bättre resultat nästa val förstås.

Tjejkvällar är viktiga. Vi tjejer i riksdagsgruppen har haft det denna vecka. Sånt behövs-vi hade verkligen jättetrevligt. Tack Maria som fixade för oss!

Nu måste jag läsa lite EU papper också innan morgondagens EU nämnd. Innan jag går dit ska jag hinna med ca 2 timmar på en konferens som belyser situationen för det stora antalet kvinnor som våldtagits i Kongo.

I morgon får jag texterna till betänkande på a-kassan. Dessa måste läsas under helgen. Månne det bli något bakande hemma denna jul??? Vi har fått upp julstjärnor och adventsljusstakar. Men orken för storstädning och sånt finns liksom inte. Men vi vill ha fest på julafton som vanligt. Ingen bryr sig om storstädningen mer än vi ändå ¨så det är väl larvigt att fundera på.  Lillsyrran från Skåne kommer upp med sin familj. Med mina syskon och deras familjer och min pappa blir vi nog 20 talet personer. Det ser jag fram emot varje jul. Och jag ser fram emot svågern som julrimmar...för ingenting rimmar...

  
Remember personal info?

Emoticons / Textile

För att förhindra spamkommentarer så krävs att du svarar på ovanstående fråga
 

  (Register your username / Log in)

Notify:
Hide email:

Small print: All html tags except <b> and <i> will be removed from your comment. You can make links by just typing the url or mail-address.