Blogg och teknik

Jag blir så irriterad när min blogg inte funkar. Jag har försökt göra inlägg men det blir bara fel och nu gör jag ett försök igen. Sen sist har det blivit höst känns det som.

Vad jag hunnit med den senaste månaden...kollar i almanackan. Vad ska man välja ut...? Guldknappen som  Damernas Värld arrangerar med några kompisar ute på Cirkus. Vi satt och sa att vi behövde styra upp det hela och fnissade. "De har inte varit söndagsskollärare dom " sa vi- som varit det en gång i tiden. Och alla tre gillar vi att "styra upp" saker och ting. De skulle inte stå så och trycka där bak.Dom ska kliva fram. Hur kan man tro att man kan dela ut skor till alla och fråga om skostorlek till alla när man går ut...Och så det ena och det andra...

Varit och lyssnat på kulturfestivalens arrangemang. Vilken bra grej! Kultur för alla ute på Gustav Adolfs torg bland annat. Forsellkväll med bra artister en kväll och Operans karameller utanför Operan en annan kväll. Allt var jättebra. 

Jag har köpt en gammal Saab för att övningsköra med sönerna(jo jag har gått handledarkurs). Bilen är 20 år gammal och är väl klimatvidrig då antar jag. Snart skriver någon journalist om vilka bilar man har... Sist kommer jag ihåg att Expressen skrev om alla ledamöter och då handlade det om att man var okunnig för att man inte hade någon bil alls...men det var innan klimatdebatten tog fart. Nu är man väl bäst utan bil...

Sedan har jag fixat med pappas hemtjänst och bytt till en privat utförare som fått bra rekommendation. De har en helt annat hantering av maten, och kontinuitet í personabemanningen. Igår var det dax för pappa att åka till sjukhuset igen. Hemtjänsten ringde. Verkar bara vara en infektion än så länge som tagit ner honom. Han var vid gott humör igårkväll i alla fall. Idag skulle syrran gå dit.

Annars politiskt hunnit med studiebesök med Maria Larsson på en verksamhet som har jourtelefon för personer med psykiska bekymmer. Planerat kvinnoförbundets verksamhet, partistyrelse, skrivit artiklar och varit på EU nämnd samt följt upp med frågor när Bildt kom tillbaka från EUs toppmöte om Georgienkrisen. Ska därför även gå på fredag på EU nämnd. Har hunnit träffa Danska riksdagsledamöter som studerat svenska sexköpslagen. Åt middag hos Danska ambassadören och lunch i riksdagen med dem och diskussion. Vår riksdagsgrupp har haft Kick off vilket var bra med en hel del spännande talare. En tränare från Kalmar FF ex. lite annorlunda varvades med Lennart Koskinen. Distriktsstyrelse om regionfrågan, lokalavdelningsmöte med partiet i Bromma. Idag har jag varit och träffat föreningen Hjärnkraft som jobbar med att föra ut information om Hjärnskadades situation. Det var föräldrar till en skadad kille och hans läkare. Vi var två riksdagsledamöter som slutit upp. Jag och en folkpartist .

Mest spännande var kanske lunchen med Georgiens utrikesminister ändå, månaden som gått. Anna Kinberg Batra som ordf i EU nämnden ville ha med några från EU nämnden till lunchen. Vi var ett 15 tal runt bordet med UD, 4 från EU nämnd och utrikesmin och hennes följe. En intressant diskussion.

Ja nu ska jag nog packa ihop för i morgon ska jag till Gävle i 2 dagr med alliansguppen i mitt utskott-arbetsmarknadsutskottet.

  
Remember personal info?

Emoticons / Textile

För att förhindra spamkommentarer så krävs att du svarar på ovanstående fråga
 

  (Register your username / Log in)

Notify:
Hide email:

Small print: All html tags except <b> and <i> will be removed from your comment. You can make links by just typing the url or mail-address.