FRA

Ja så blev det då ett nytt förslag till FRA som alla i alliansen kunde komma överens om. Nu är det bara resten kvar...med propskrivande, remissomgång, lagråd osv...

Förra helgen hade vi i kvinnoförbundet en helg helg med utbildning om EU. Nu börjar vi ladda inför valet, som är här snabbare än vi anar.

Budgeten från regeringen, som kom i måndags, var ganska väntad- det mesta har ju släppts i förväg. Med tanke på turbulensen i världen står sig Sverige fortfarande ganska starkt. Men visst kommer även vi känna av nedgången, det är oundvikligt.

Idag har jag varit på EU nämnd på förmiddagen. Jag bevakar sociala och arbetsmarknadsfrågor framförallt. Efter det har jag varit och gått Lidingöloppet 4 km med Maria Larsson och Margareta Wänngård för att stödja oestoporosföreningen och dess arbete med att förebygga benskörhet. Att gå är utmärkt. FÖrsta gången jag gick med stavar. Men det gick bra. Men jag är ganska slut nu, så nu ska jag avsluta arbetsveckan(ja lite papper med hem förstås...) och i morgon ska jag gå på en kompis 50 års fest i Småland. Alltså 50 årsfesterna står som spön i backen. Snart är man där själv också...

  
Remember personal info?

Emoticons / Textile

För att förhindra spamkommentarer så krävs att du svarar på ovanstående fråga
 

  (Register your username / Log in)

Notify:
Hide email:

Small print: All html tags except <b> and <i> will be removed from your comment. You can make links by just typing the url or mail-address.