Varselvågen fortsätter som en tsunami...

Varslen fortsätter att välla in som en tsunamivåg som inte går att stoppa. Det är inget roligt år som ligger framför. Nu gäller det att alla de åtgärder regeringen satt in verkligen får effekt. Glädjande idag att läsa i DN att "målare jublar över rot-avdraget". Jobben rullar in enligt målarföretagen.  Det är bara en av regeringens åtgärder. De stora "snabbprojekten" inom infrastrukturen som att åtgärda kälskador, bygga vägar som redan är färdigprojekterade osv kommer kanske också kunna svälja en del av de uppsagda. Under förra året, fortfarande under sommaren, rådde arbetskraftsbrist enligt företagarna, nu är det nya tider. Nu är det trots allt viktigt att de som söker arbetskraft och de som är arbetssökande så snabbt som möjligt möts. Allt för att ekonomin ska snurra på.

Läste idag att personer med långt ringfinger i förhållande till pekfinger tjänar bättre än kolleger med kort ringfinger. Det gäller alltså aktiehandlare och det är DN som har hittat en vetenskaplig studie...Kan man verkligen kalla det vetenskap...det låter konstigt...Kanske borde jag själv satsa på denna verksamhet då jag har bra mycket längre ringfinger än pekfinger...men gäller detta kvinnor...? Det talas bara om män i artikeln...

  
Remember personal info?

Emoticons / Textile

För att förhindra spamkommentarer så krävs att du svarar på ovanstående fråga
 

  (Register your username / Log in)

Notify:
Hide email:

Small print: All html tags except <b> and <i> will be removed from your comment. You can make links by just typing the url or mail-address.