Dagen efter

Känns både bra och dåligt så här dagen efter...vi har ett mandat, men det är förstås för lite. Så tråkigt att inte både Ella och Alf kan komma in i parlamentet. Men så är nu läget.

Utfrågningen ikväll på Aktuellt visar hur knasigt det är med ett enfrågeparti. Partiledaren för Piratpartiet säger att han inte har någon åsikt om skatter, abort eller jobben osv. "vi ska bara använda vårat förhandlingsmandat" , ungefär så uttrycker han det. Han vill alltså ge sin röst till de som ger sin till hans parti! Så om främlingsfientliga vill rösta på dom så ger de tillbaka en röst på deras förslag? Eller hur ska man fatta det. Går allt att sälja-och helgar ändamålet medlen? Ja, det ska bli intressant att följa.

Idag har jag och vår lokalavd ordf Mejke tagit ner valaffischer. Och vi har haft verkställande utskott i distriktet. Det har gått hyfsat i Sthlm. Ligger inte sämre än rikstrenden vilket man kunnat befara. I Södertälje går vi back rejält. Förmodligen för att inte Robert Halef stod på listan denna gång. Han drar många röster.

  
Remember personal info?

Emoticons / Textile

För att förhindra spamkommentarer så krävs att du svarar på ovanstående fråga
 

  (Register your username / Log in)

Notify:
Hide email:

Small print: All html tags except <b> and <i> will be removed from your comment. You can make links by just typing the url or mail-address.