Veckan som gått...

Sonens student är nu avklarad vilket känns jätteskönt. Det kom cirka 130 gäster på amerikanskt tema och som tur var hade vi ett bra tält utanför huset...maten räckte och alla åt och var glada. Härligt trots kyla och smådugg!

Nu är det klart att det är Alf som åker till Bryssel. Ella som kämpat så bra,får stanna hemma, vilket måste kännas snopet. Men folk väljer gärna personer som man känner till på något sätt. Och Ella är inte känd under så lång tid. Jag har i studenttider varit på flera mottagningar och en del tycker det var kul att Alf kom in. Andra tyckte det var synd att i"nte den unga tjejen fick åka". När en mamma i grannskapet sa att när hon inte såg mig på kd listan så tog hon Marit Paulsen. Då förstår man att många helt enkelt väljer någon man tycker att man känner. Marit har blivit du med hela svenska folket och det har väl Alf Svensson också blivit på något sätt. På sätt och vis är det ganska skönt att Marit och Alf också visar på att man inte måste vara ung för att bli utvald av folket. Så någon åldersdiskriminering finns inte hos folket när det gäller val i alla fall. Nu önskar jag Alf lycka till i Bryssel!

Nu ska jag ta helg och försöka att inte jobba så mycket i alla fall...även om det finns jobb i väskan...

  
Remember personal info?

Emoticons / Textile

För att förhindra spamkommentarer så krävs att du svarar på ovanstående fråga
 

  (Register your username / Log in)

Notify:
Hide email:

Small print: All html tags except <b> and <i> will be removed from your comment. You can make links by just typing the url or mail-address.