EU ordförandeskapet

TIden springer iväg. Midsommar är över. Om någon tror att jag tagit sommarlov så är det inte riktigt så. Möten hela dagen och kvällen igår. Idag har jag och min kollega Holger varit i kammaren och ställt frågor till statsministern ang Sveriges ordförandeskapsprogram. Sedan har jag grattat SACOs ordförande -Anna Ekström till 50 år. Det var massor med människor och även många man kände igen. Så det var stormingel.

Nu ska jag snart packa ihop här på riksdagen. I morgon bär det av till ett seminarie med kd´s internationella organisation KIC i Sala. De har seminarie för unga personer i politiken från Vitryssland, Moldavien mm. Jag ska tala om jämställdheten i politiken. Sedan till Västerås på torsdag för möte med fackligt sociala rådet, där jag är ordförande. Sedan vidtar rikstinget fram till lördag. På söndag åker jag vidare till Almedalen. Är där hela veckan. Kanske jag kan börja trappa ner lite efter det...?

Jag vet inte hur mycket jag hinner blogga nu, men hoppas höra av mig i Almedalen om inte förr. Tror att hotellet i år har bra uppkoppling på internet.

Ha det bra och vi håller tummarna för en varm Almedalsvecka!

  
Remember personal info?

Emoticons / Textile

För att förhindra spamkommentarer så krävs att du svarar på ovanstående fråga
 

  (Register your username / Log in)

Notify:
Hide email:

Small print: All html tags except <b> and <i> will be removed from your comment. You can make links by just typing the url or mail-address.