Partiledardebatt

Partiledardebatten på SVT ikväll var spänstig och bra. Jag är väl partiskt, men tycker ändå att alliansen klarade sig bäst, på grund av det man åstadkommit. Man kunde visa på att man har koll på ekonomin, att man vågat ta tag i gamla surdegar som sossarna väjde för osv. När det handlade om sjukförsäkringen är det ju helt otroligt att oppsositionen säger att man vill utreda denna innan man föreslår åtgärder. Men hallå, det är ju just det sossarna gjort i massor med år. Utrett och utrett.... Och det var deras egen utredning med Anna Hedborgs(gammal sosseminister)  förslag som alliansen tog på allvar och börjat åtgärda. Nu får personer tillgång till arbetsförmedlingen som man inte fick tidigare.

Moderaterna backade ikväll när det gäller kvotering i bolagsstyrelser, vilket dom gått ut med i media sista tiden, vilket förvånade. Annars var det nog inga nya ståndpunkter som kom upp under kvällen.

Mp och vänsterns syn på betygen var märkliga. Vi som har barn, vet alla hur flummigt det där med omdömen från skolan är. När man frågade läraren hur det gick i ett ämne så kunde man få svar som: "Jo det går bra". Ja men hur bra då? Nej jag tror vi måste ha betyg ganska tidigt så man hinner rätta till ev problem för den enskilde eleven , innan det är för sent.

Afghanistan är svårt. VI kan inte dra oss ur, men jag tycker man måste diskutera hur man ska nå framgång framöver.

  
Remember personal info?

Emoticons / Textile

För att förhindra spamkommentarer så krävs att du svarar på ovanstående fråga
 

  (Register your username / Log in)

Notify:
Hide email:

Small print: All html tags except <b> and <i> will be removed from your comment. You can make links by just typing the url or mail-address.